Cautare

15079 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (3.17 secunde)
Pe fondul unei cereri tot mai mari de locuinte, dar si de imobile, piata imobiliara romaneasca a inregistrat o puternica dezvoltare in ultimii ani.
Corneliu Baba vernisat de 6 ori in China.
Piciorul diabetic, ulcerul varicos si escarele sunt cele mai frecvente tipuri de rani cronice, afectand peste un milion de romani. Acestea presupun deseori dureri persistente, risc constant de infectii, limitarea activitatilor zilnice, vizite interminabile la medicul specialist si costuri ridicate.
Ipoteza este sustinuta de studii si face obiectul unui articol publicat in revista de stiinta Biology of Mood and Anxiety Disorders. Doctorul Turhan Canli este de parere ca depresia se aseamana, prin unele particularitati, cu o infectie microbiana cerebrala.
Sunt doua volume scrise de profesorul Gheorghe Mencinicopschi in penitenciarul Rahova, cu aceeasi intelegere pentru omul care sufera, chiar daca acum se afla intr-o inchisoare si nu intr-o biblioteca asa cum ar fi intr-o tara normala.
sanatate.bzi.ro informeaza:7 beneficii ale mamaligii Dispretuit pe nedrept, malaiul ajuta atat organismul persoanelor sanatoase, cat si pe cele care sufera de diverse boli. Specialistii numesc malaiul prietenul intestinului subtire, el fiind un inlocuitor de nadejde al produselor de panificatie.
Cum devenim mame dupa 40 de ani? ... Incapacitatea femeilor de a obtine o sarcina pe cale naturala este clasata pe locul 5 in topul dizabilitatilor care afecteaza omenirea. Expertul in tratarea infertilitatii, Deniz Usal, diagnosticheaza frecvent astfel de cupluri in Turcia. Printre acestea, si multi romani.
Prima expeditie 100% romaneasca pentru cucerirea varfului Annapurna (Himalaya) a fost anuntata ieri in cadrul unei conferinte de presa care s-a desfasurat la Hotelul Continental din Bucuresti.
10% din populatia activa a Romaniei, aproximativ 1,1 milioane de persoane, munceste in strainatate, iar din anul 1990 pina in prezent aproape 15% dintre romani au avut un job in strainatate, potrivit unui studiu prezentat de Daniel Kozak, ofiter de relatii publice in cadul Organizatiei Internationale de Migrare a Fortei de Munca (OIMFM).
Aproape jumatate dintre statele membre ale Uniunii Europene au anuntat ca vor aplica diferite restrictii pentru romani, cele mai neasteptate venind din partea Marii Britanii.
La Schitul Sfintilor Romani (Autor: Cornel NISTORESCU) O familie de prieteni ne-a invitat sa traim clipele noptii de Inviere undeva, intr-un schit pierdut, in Muntii Orastiei. ... Se numea Schitul Sfintilor Romani.
Am intitulat prezenta declaratie politica - Invinsi dar Nu uitati - provocat fiind de titlul unei carti - Invinsi si uitati - referitoare la cel de-al doilea razboi mondial, scrisa de istoricii Mihail Vasile Ozunu si Petre Otu.
De trei ori mai bogat Ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, si-a marit, in anul 2006, de trei ori contul din banca, detinind suma de 356.000 de lei la Alpha Bank, potrivit declaratiei de avere completate la sfirsitul lunii decembrie.
Senatul a aprobat ieri, cu 86 de voturi pentru, doua impotriva si doua abtineri, proiectul de buget al forului, care este cu aproximativ 30% mai mare decat cel de pe anul precedent si prevede majorari salariale in medie de 14%.
Oferta bogata de case in ansambluri rezidentiale sau apartamente in blocuri noi la Targul privat de vile de la World Trade Center care s-a incheiat recent.
Romanii se pregatesc de sarbatoare. ... Unii au calculat deja cat ii va costa masa de Paste. Se ajunge la trei milioane de lei. ... Cat sa nu-ti "tipe" stomacul de foame, dupa ce ai "curatat" farfuriile de ciorbe si sosuri.
In zonele in care locuintele si terenurile sunt mai scumpe decat in restul tarii - in aceasta categorie fiind inclus si litoralul romanesc - conditiile impuse de piata imobiliara europeana se vor face puternic resimtite, mai ales in prima parte a anului 2007.
Anul trecut, fiscul doljean a aplicat amenzi de 5.000.000 de lei firmelor care au intarziat cu depunerea situatiilor financiare pe 2005.
Zeci de societati pe actiuni din Dolj au fost dizolvate de Registrul Comertului pentru ca nu si-au majorat capitalul social la 90.000 de lei.
Zeci de societati pe actiuni din Dolj au fost dizolvate de Registrul Comertului pentru ca nu si-au majorat capitalul social la 90.000 de lei.
google-analytics.com